Bent u op zoek naar reddingsvesten?

2022-09-05
veiligevaart.nl

verschillende reddingsvestenGaat u graag varen maar heeft u geen geschikte reddingsvesten aan boord? Dan brengt u misschien wel onnodig uw leven, en die van uw opvarenden, in gevaar. Het is essentieel om u en uw gasten te kunnen voorzien van de juiste reddingsvesten mocht er onverhoopt iets gebeuren. Bij Veilige Vaart hebben we de beste reddingsvesten, allen met een certificaat van erkenning en overeenstemming van wettelijke eisen, voor kinderen, volwassenen, watersporters en zelfs honden. Als u reddingsvesten wilt kopen kan het lastig zijn om te weten welke de juiste is voor u. Wij vertellen u hier graag meer over onze diverse opties.

Reddingsvesten kopen voor kinderen

U bent vast bekend met de uitspraak: ‘vrouwen en kinderen eerst’. In geval van nood is het essentieel om de juiste kinderreddingsvesten aan boord te hebben. Kinderen zijn te klein en te licht voor reddingsvesten voor volwassenen en zullen hier dan ook geen voordeel uit halen. Wij hebben uiteenlopende reddingsvesten speciaal gemaakt voor kinderen in ons assortiment om te zorgen dat u voorbereid bent op elke situatie.

De reddingsvesten zijn gebruiksvriendelijk voor kinderen gemaakt en variëren van 100N tot 150N. We hebben al reddingsvesten voor baby’s vanaf 5 kilo in ons assortiment om de veiligheid van elke leeftijd te waarborgen. Onze vesten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en met uiteenlopende beveiligende eigenschappen, zoals tuigjes, grijplussen en reflecterende strips.

Ga voor automatisch opblaasbare reddingsvesten

Naast reddingsvesten voor kinderen hebben we uiteraard ook reddingsvesten voor volwassenen. Hierbij hebben we rekening gehouden met comfort, gebruiksgemak en natuurlijk de beste veiligheid. We hebben reddingsvesten van 100n, 150n, 165n, 180n, 275n en 300n in huis, zodat u altijd de juiste keuze kunt maken op basis van uw gewicht, vaarsnelheid, en het type water waarop u vaart. Reddingsvesten zijn verplicht voor volwassenen wanneer ze een boot besturen die sneller kan varen dan 20 kilometer per uur. De reddingsvesten van Veilige Vaart zijn automatisch opblaasbaar, zodat u meteen veilig bent als u te water raakt. De reddingsvesten zorgen ervoor dat u zelfs buiten bewustzijn zonder handeling blijft drijven. En maakt u zich geen zorgen, het vest blaast zichzelf niet op bij het hebben van regen of als het vaarwater spettert op het vest.

Reddingsvesten kopen bij Veilige Vaart

Bij Veilige Vaart kunt u reddingsvesten kopen voor elke vaargelegenheid. Wij hebben ook reddingsvesten te koop voor extreme sporten en zelfs voor je hond! Zo zijn al uw opvarenden te allen tijde veilig aan boord. Werkt u op het water en maakt u extreme weersomstandigheden mee? Denk dan aan het aanschaffen van professionele reddingsvesten. Vindt u het lastig om te bepalen welke reddingsvesten u moet kopen? Dat is geen probleem. Bij Veilige Vaart informeren we u graag uitgebreid over de beste keuze voor u. Veiligheid op het water staat bij ons op nummer 1 en daar vertellen we u graag meer over. Onze experts hebben de kennis en ervaring om u te ondersteunen bij het kopen van reddingsvesten zodat u met een gerust hart het water op kunt gaan.

De beste reddingsvesten koopt u bij Veilige Vaart

Bent u op zoek naar de juiste reddingsvesten? Neem dan snel een kijkje op onze website en kies uit de vele opties. Bij elk reddingsvest staat essentiële informatie benoemd waardoor u overzichtelijk kunt zien welke geschikt is voor uw situatie. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie voordat u reddingsvesten aanschaft? Neem dan gerust contact met ons op. Onze experts bieden u graag een professioneel en passend advies. Samen gaan we voor optimale veiligheid bij u aan boord!