GENIETEN VAN ZEILEN, KRISTAL HELDER WATER EN EEN STRALENDE ZON IN EEN GASTVRIJ GRIEKENLAND.

ZEILINSTRUCTIE, ZEILLESSEN OF EEN OPFRIS CURSUS 2017
IN GRIEKENLAND VANUIT CORFU, PREVEZA OF LEFKAS

GEEN ZEILERVARING? Geef je op voor een cursus bij onze zeilschool en geniet onder de Griekse zon samen met andere studenten van zeilen op eigen niveau.

Van beginner tot de reeds gevorderde zeiler iedereen kan bij ons terecht voor een cursus.

De IONISCHE ZEE is verreweg het mooiste zeilgebied van de hele Middellandse zee.Door de vele mooie(en enkele nog onbewoonde) eilanden is dit een schitterend gebied waar je heerlijk kunt zeilen en de fijne kneepjes van het zeilen onder de knie kunt krijgen via onze zeillessen,zeilinstructie of opfris cursus.

Mede door de vele eilandjes is het relatief beschut vaarwater,waardoor je ondanks dat je op zee vaart het idee krijgt op het IJsselmeer te zeilen (alleen dan veel mooier met helder water,blauwe lucht en stralende zon.

De eilandjes liggen in de regel zodanig uit elkaar,dat je van de ene naar de andere haven in 2 uren kunt varen en op deze eilandjes vind je de mooiste plaatsjes en baaitjes.

Er is dus tijd genoeg om even het anker te laten vallen in een mooie baai om te lunchen,zwemmen,snorkelen of lekker te zonnen aan dek.

In de regel staat er in de ochtend weinig wind die in de loop van de middag kan oplopen tot 4 a 5 Bft. vanuit het NW en tegen de avond neemt de wind weer af.

Kortom een ideaal zeilers paradijs

Een dag ziet er als volgt uit: Na het ontbijt worden er boodschappen gedaan en daarna word er uitgebreid besproken wat wij kunnen verwachten qua weer en wind en wat wij die dag gaan oefenen waarna wij uit de haven vertrekken en de theorie in de praktijk gaan oefenen onderweg naar een leuke ankerplaats om te zwemmen en te lunchen.

In de middag kan er meestal heerlijk worden gezeild en aan het eind van de middag word er afgemeerd in de volgende haven waar wij s'avond's gaan eten in een gezellige taverna.

Als er speciale wensen zijn kun je altijd in overleg met de schipper.

Tijdens de zeilvakantie worden de volgende items behandeld:

ZEILINSTRUCTIE/ZEILLES OF OPFRIS CURSUS

Af- en aanmeren, koersen op alle windstreken,zeilen trimmen, ankeren en vaarregels uitleg apparatuur zoals windmeter, log, kompas, dieptemeter enz.

NAVIGATIEINSTRUCTIE

Elementaire regels met betrekking tot het plannen en uitzetten van routes. Elektronisch plotten plus alle in- en outs van elektronische kaarten op computer.

COMMUNICATIEINSTRUCTIE

Marifoongebruik, E-mails verzenden en werberichten ontvangen via VHF marifoon, navtex en internet

Nederlandse instructeurs met vele tien duizenden mijlen praktijk ervaring.

Meezeilen inkl. zeilinstructie al vanaf 845 euro p.p.per week.
Exacte prijzen voor meezeilen plus zeilinstructie.zie tarieven

Ook voor zeilvakanties in kombinatie met hotels of appartementen.

Nu ook ter voorbereiding op bareboat en flottieljezeilen in Griekenland,Turkije,Italie,Spanje,Frankrijk of KroatiŽ ZEILINSTRUCTIE DAGEN VANUIT LELYSTAD!!

Boek direkt het jacht van Uw keuze en voorkeur van gebied op ons boekingsformulier want vol is vol !!

Zeilinstructie,Zeilles of Opfris cursus in Griekenland met SERKO SAILING ZEILVAKANTIES voor fantastische en leerzame zeilvakanties om nooit te vergeten!!

Zeilles, Opfris cursus, Bootverhuur,Meezeilen,Meezeilvakanties,Flottielje zeilen,Zeilinstructie, Jachtverhuur met en zonder schipper/bemanning

Serko Sailing | Design by EJA-webdesign.nl